Mindset voor kleuters

door Kristin Stroobandt

14:30 - 16:30

Kristin Stroobandt, van de Werkgroep Didactiek van Bekina, zal aan de hand van het boekje 'Laat maar los, Koala' onze kleuters wat meer vertellen over mindset.
 
De kleine Koala is een gewoontedier. Hij is erg gesteld op zijn plekje hoog in de boom en houdt de dingen graag zoals ze zijn. Op een dag gebeurt het ergste wat Koala zich voor kan stellen: zijn boom valt om. Nu moet hij wel loslaten. Zo komt hij erachter dat een verandering niet het einde van de wereld betekent. Laat los, Koala! Laat los, Koala! Niet aan die tak blijven hangen. Laat los, laat je vallen. Wij zullen je vangen!
Ook in haar dagelijkse praktijk als kleuterleidster moedigt Kristin kleuters aan om steeds iets meer van zichzelf te geven zodat ze zelf kunnen groeien, en geeft ze voortdurend procesgerichte feedback.
 
Iets voor jouw kleine spruit? Schrijf dan snel in. De plaatsen zijn beperkt omdat we het voor de kinderen aangenaam rustig willen houden. Inschrijven verloopt via de website.
Voor de ouders is er praatcafé/babbelgelegenheid in de zaal beneden, andere kinderen uit het gezin kunnen zich uitleven in de speeltuin. De zaal bevindt zich op 10 minuten wandelen van het strand, dus een strandwandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Napraten is uiteraard ook mogelijk!
 


Inschrijvingen:
Gratis voor kleuter onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
West-Vlaanderen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zondag 20 oktober 2019 van 14:30 - 16:30
Soort activiteit
Voor kleuters
Locatie