Kolonisten van Catan

stadsspel voor kinderen en tieners

14:00 - 16:30

Het stadsspel “Kolonisten van Catan” wordt georganiseerd door de moni’s van het herfstkamp van Bekina West-Vlaanderen en VBB&L.
 
Wil je de moni’s van vorig jaar terug zien, de nieuwe moni’s eens op stang jagen of als nieuwe Bekinees eens komen kijken wie je moni zal zijn op het herfstkamp?  Of gewoon een tof stadsspel beleven bij Bekina?
’t Is het moment… aarzel niet .... op 6 oktober om 14u staan we aan het station van Brugge klaar met vlag en wimpel, en trekken 4 groepen ten strijde!!
Deze activiteit is bedoeld voor kinderen en tieners van het 3e leerjaar tot en met het 6e middelbaar.
 
De spelinformatie: Ben je een echte kolonist? Verlang je om werelden, landen, steden te veroveren? Dan is dit iets voor jou! Probeer in team zoveel mogelijk hindernissen, beproevingen en opdrachten te voltooien en versla je tegenstander, zo neem jij beetje bij beetje zijn land in. Wordt jouw team de nieuwe regeerder?
 
Je hoeft niet mee te gaan op kamp om aan deze activiteit deel te nemen ...MAAR ... we kunnen je niet behoeden voor de kriebels en de zin om je alsnog in te schrijven voor het kamp!
Slechts een paar bedjes zijn nog vrij, om te herstellen van een dag vol aangepaste activiteiten in een bosrijke omgeving.


Inschrijvingen:
Gratis voor derde leerjaar
Gratis voor vierde leerjaar
Gratis voor vijfde leerjaar
Gratis voor zesde leerjaar
Gratis voor middelbaar onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
West-Vlaanderen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zondag 6 oktober 2019 van 14:00 - 16:30
Soort activiteit
Voor tieners
Locatie