Lezing - De 7 uitdagingen van het hoogbegaafde kind

door Ans Ramaut

20:00 - 22:30

LET OP! De on-line inschrijvingen voor deze lezing zijn afgesloten.  Indien u alsnog wil deelnemen, gelieve een mail te sturen naar antwerpensc@bekina.org. De betaling (indien nodig) kan ter plaatse (enkel cash).

 

 

Aan de hand van de 7 uitdagingen van hoogbegaafde kinderen van Tijl Koenderink (overtuigingen, motivatie, geheugen, samenwerken, frustratietolerantie, zelfstandig werken en hiaten) deelt zij haar ervaringen uit de plusklas, de kampen, de begeleidingen en ook haar eigen gezin. Zo krijgen wij als ouder of leerkracht praktisch handvaten waarmee we het beste uit onszelf en de kinderen kunnen halen.

 

Ans Ramaut is leerkracht in hart en nieren, talentenbegeleider en zelf moeder van 3 hb kinderen. Van zorgleerkracht evolueert ze na haar opleiding bij Novilo naar talentenbegeleider voor hoogbegaafde kinderen. Ze maakt van haar passie -het begeleiden van kinderen- haar beroep: kinderen, jongeren en volwassenen motiveren en enthousiasmeren om zichzelf optimaal te ontwikkelen, hun passies te ontdekken, doelen te stellen voor zichzelf en vooral in actie komen. Dit doet ze als zelfstandig trainer, Onderwijs'Kundige', EXOVA-trainer en ontwikkelaar, ervaringsdeskundige gepersonaliseerd onderwijs, Leerkracht- en teamcoach, Trainer Novilo, Plusklasleerkracht, Kindcoach en Mentor, Tenslotte organiseert ze ook peerkampen en clubjes voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders.

 


Inschrijvingen:
Gratis voor betalende leden
10.00 € voor niet betalende leden
10.00 € voor niet-leden

De inschrijfperiode is voorbij.


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
dinsdag 28 januari 2020 van 20:00 - 22:30
Soort activiteit
Voor ouders
Locatie