Online Quiz Harry Potter

10:00 - 11:00


Dit is voor de fans die zowel de boeken als de films en het Harry Potter-universum kennen en deze kennis graag eens uitgedaagd zien worden. Let op: het gaat over doorgedreven kennis, dus een enkel boek hebben gelezen en enkele films hebben gezien is niet voldoende, het gaat ook over de auteur, acteurs,…

Aanbevolen leeftijd: van 4e leerjaar tot 3e middelbaar. Maar jongere of oudere superfans van Harry Potter die graag willen deelnemen zijn eveneens welkom!

Iedereen speelt individueel, als er broers en zussen willen meespelen hebben ze een aparte computer nodig in een andere kamer (om het eerlijk te houden ;-)).

 

Deze workshop wordt gegeven door Sara Pollet van Mix Kids. Ze volgde de expertopleiding bij Hoogbloeier en is zelf mama van een creatieve hoogbegaafde zoon van acht. Vanuit Mix Kids werkt ze kampen en activiteiten uit voor kinderen die graag in kleine groep grenzen verleggen en vaardigheden oefenen.

Ze gaf voor Bekina ook al de leuke workshops ‘Breinbrekers en doordenkers’ en ‘Vind de dader’.

 

Online quiz Harry Potter

Datum: zondag 25 april 2021

Tijd: van 10u tot 11u

Aanbevolen leeftijd: 4e leerjaar tot 3e middelbaar, jongere of oudere superfans eveneens welkom (stuur dan even een mailtje naar antwerpensc@bekina.org).

maximum 20 deelnemers

Online platform: Zoom. Deze workshop kan het best gevolgd worden op een computer, laptop of tablet; een smartphone is iets minder geschikt.


Inschrijvingen:
Gratis voor vierde leerjaar
Gratis voor vijfde leerjaar
Gratis voor zesde leerjaar
Gratis voor eerste middelbaar
Gratis voor tweede middelbaar
Gratis voor derde middelbaar


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zondag 25 april 2021 van 10:00 - 11:00
Soort activiteit
Voor tieners
Voor kids
Locatie