Online voordracht - Spring-Stof vzw

20:00 - 23:00

De Leuvens vzwSpring-Stof, opgericht door Kim Kiekens en Saskia Buyckx, geeft deeltijds onderwijs op maat aan cognitief (hoog)begaafde kinderen. Tijdens deze interactieve, online voordracht delen Saskia en Kim graag hun expertise en kennis over cognitieve begaafdheid en hun ervaring hiermee binnen en buiten de schoolmuren. Ze lichten hun visie toe op onderwijs aan cognitief getalenteerde kinderen en gaan in op hoe hen te begeleiden, dit alles gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek. Ze vertalen de internationale expertise en kennis rond cognitieve begaafdheid naar onze Vlaamse context. 
Hun uitleg vertrekt vanuit een aantal stellingen, die met voorbeelden en getuigenissen uit hun eigen ervaring worden gekaderd. Je krijgt praktische tips en ideeën om mee aan de slag te gaan, thuis en in de klas. Tijdens de lezing wordt ook een praktisch bruikbaar stappenplan voorgesteld waarmee leerkrachten/scholen meteen aan de slag kunnen en waarmee je als ouder zicht krijgt op de onderwijsaanpassingen die jouw kind nodig heeft.
Tot slot maken ze heel graag tijd en ruimte voor al jullie vragen!
Dit infomoment is gericht naar ouders, leerkrachten, scholen en begeleiders en gaat online door op maandag 10 mei 2021 om 20u. Inschrijven kan via de website  aan €10,- per persoon voor niet-leden.  Voor leden van Bekina is deze online voordracht gratis.  Na ontvangst van uw inschrijving (en eventuele betaling) ontvangt u de dag voordien een link naar de online sessie.
Alvast tot dan!
Het bestuur van Bekina Regio Antwerpen
Daniel, Els, Martine, Liliane
Secretariaat Bekina Regio Antwerpen
antwerpensc@bekina.org
T +32 493 20 49 56


Inschrijvingen:
Gratis voor betalende leden
10.00 € voor niet betalende leden
10.00 € voor niet-leden


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
maandag 10 mei 2021 van 20:00 - 23:00
Soort activiteit
Voor ouders
Locatie