Workshop Breindekers en doordenkers

i.s.m. Sara Pollet

14:00 - 17:00

De kinderen worden uitgedaagd met verschillende proeven, opdrachten en raadsels, het ene al uitdagender dan het andere. Dit kan gaan over techniek, wiskunde, wetenschap, taal, dieren, …. Het is geen competitie tussen de kinderen, we laten ze nadenken en ontdekken, en van elkaar leren wat er achter het raadsel zit.
Daarna spelen we een spel waarbij iedereen een stukje van de informatie krijgt die nodig is om een raadsel op te lossen. Maar er zitten een aantal beperkingen op het communiceren, waardoor er creatief moet nagedacht worden om de informatie te kunnen samenleggen en de oplossing te vinden.
Deze workshops werden in lockdown-tijden al eens online aangeboden. De inhoud zal echter verschillend zijn van de online-versie; wie ze digitaal al eens gevolgd heeft, kan zeker nog eens meedoen met deze ‘offline'-versie!
Voor kinderen vanaf het tweede tot het zesde leerjaar.
Deze workshops worden gegeven door Sara Pollet van Mix Kids. Ze volgde de expertopleiding bij Hoogbloeier en is zelf mama van een creatieve hoogbegaafde zoon. Vanuit Mix Kids werkt ze kampen en activiteiten uit voor kinderen die graag in kleine groep grenzen verleggen en vaardigheden oefenen.


Inschrijvingen:
Gratis voor tweede leerjaar
Gratis voor derde leerjaar
Gratis voor vierde leerjaar
Gratis voor vijfde leerjaar
Gratis voor zesde leerjaar


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zaterdag 14 mei 2022 van 14:00 - 17:00
Soort activiteit
Voor kids
Locatie