Harry Potter Quiz 2 (on-line)

11:00 - 12:00

Een tweede editie van deze superleuke online activiteit! Dit is voor de fans die zowel de boeken als de films en het Harry Potter-universum kennen en deze kennis graag eens uitgedaagd zien worden. Let op: het gaat over doorgedreven kennis, dus één enkel boek hebben gelezen en enkele films hebben gezien is niet voldoende, het gaat ook over de auteur, acteurs,…

Alle leeftijden zijn welkom!

Iedereen speelt individueel, als er broers en zussen willen meespelen hebben ze een aparte computer nodig in een andere kamer (om het eerlijk te houden ;-)).

Deze workshop wordt gegeven door Sara Pollet van Mix Kids. Ze volgde de expertopleiding bij Hoogbloeier en is zelf mama van een creatieve hoogbegaafde zoon. Ze verzorgde ook de vorige online Harry Potter Quiz in 2021.

Datum: zondag 20 november 2022
Tijd: van 11u tot 12u
maximum 20 deelnemers

We ontmoeten elkaar online via Zoom. Dit kan het best gevolgd worden op een computer, laptop of tablet; een smartphone is iets minder geschikt. Voor de quiz zelf gebruiken we Kahoot. Hiervoor heb je een tweede toestel nodig, bv. een smartphone. Daarop installeer je de Kahootapp. Je krijgt nog uitgebreide info hierover na het inschrijven, en we testen en oefenen bij de start even voor we met de échte kwis beginnen :-).


Inschrijvingen:
Gratis voor lager onderwijs
Gratis voor middelbaar onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zondag 20 november 2022 van 11:00 - 12:00
Soort activiteit
Voor tieners
Voor kids
Locatie