WORDT UITGESTELD - Maak kennis met hoogbegaafdheid

door Sabine Sypré

20:00 - 22:00

Bij gebrek aan inschrijvingen zien we ons genoodzaakt deze activiteit voorlopig te annuleren. We houden jullie op de hoogte wanneer we ze opnieuw organiseren.

 

 

Wat?? Is mijn kind hoogbegaafd? Neen…

Misschien heb je al heel wat gelezen over hoogbegaafdheid of misschien sta je pas aan het begin van je zoektocht. Dat hoogbegaafdheid met intelligentie te maken heeft, dat weet iedereen. Maar hoe herken je dat dan? En zijn deze kinderen dan echt anders? En ook, wil je dat wel echt weten?

Heb je als ouder een vermoeden dat je kind hoogbegaafd is, maar weet je niet goed hoe zich dat uit in gedrag, dan komt deze sessie als geroepen. We gaan dieper in op wat cognitieve begaafdheid is … en ook, wat het niet is! Wat houdt dit concreet in? Wat zijn sterke cognitieve vaardigheden? Hoe ontwikkelt zich dat het best tot uitstekende prestaties én een goed welbevinden? Welke handvaten, gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde kennis én ervaringsdeskundigheid, kunnen we je hiertoe meegeven? We eindigen deze sessie met een drankje en geven jullie ruimte om ervaringen te delen of bijkomende vragen te stellen.

 


Inschrijvingen:
Gratis voor leden (betalend en niet-betalend)
10.00 € voor niet-leden

De inschrijfperiode is voorbij.


Algemene info

Georganiseerd door
Oost-Vlaanderen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
maandag 12 december 2022 van 20:00 - 22:00
Soort activiteit
Voor ouders
Locatie