Online lezing - Dubbeldiagnose? Dubbel bijzonder!

door Mireille Dillen

20:00 - 23:00

*** de on-line inschrijvingen zijn afgesloten.  Om in te schrijven, gelieve een mail te sturen naar els.desmet@bekina.org ***

Via ervaringsgerichte verhalen en beelden brengt Mireille Dillen een inspirerende lezing over het begeleiden van dubbel bijzondere kinderen – kinderen met een dubbele diagnose - zowel thuis, op school als in therapie.

“Ik kan het niet, ik wil niet” wordt vaak gezien als perfectionisme of faalangst bij kinderen met hoogbegaafdheid. Maar soms kunnen deze kinderen het ook écht niet. Of nóg niet? Ook deze kinderen kunnen vastlopen in hun ontwikkeling en hebben specifieke noden.

Mireille Dillen is moeder van vier dubbel bijzondere kinderen en volgde na haar opleiding kleuternormaalschool heel wat navorming en opleidingen rond de ontwikkeling van kleuters en kinderen met o.a. volgende onderwerpen: autisme, filosoferen met kinderen, kindertherapie, kleuters met ontwikkelingsvoorsprong, dysfasie, hoog sensitiviteit, ... Ze is momenteel werkzaam als zorgcoördinator in het kleuteronderwijs en heeft ook een praktijk voor integratieve therapie voor kinderen, jongeren en gezinnen.

Datum: 26 april 2023 van 20u tot 22u
Online platform info volgt
Gratis voor (betalende) leden - 10€ voor niet-leden

Inschrijvingen:
Gratis voor betalende leden
10.00 € voor niet betalende leden
10.00 € voor niet-leden


Inschrijvingen:
Gratis voor betalende leden
10.00 € voor niet betalende leden
10.00 € voor niet-leden

De inschrijfperiode is voorbij.


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
woensdag 26 april 2023 van 20:00 - 23:00
Soort activiteit
Voor ouders
Locatie