Lezing over Schoolkeuze

door Liesbet De Wit

20:00 - 21:30

School speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van een kind. Dat is niet anders voor kinderen en jongeren met een stevige leerhonger. In theoretische modellen van hoogbegaafdheid wordt school genoemd als één van de drie belangrijkste omgevingscomponenten, die het hoogbegaafde kind/jongere kunnen laten floreren. Het is dus van groot belang dat we een ‘goede‘ school kiezen.

Maar waaraan herken je als ouder een ‘goede’ school? Waar dien je op te letten? Wat kan je bevragen? … Op deze en andere vragen wordt een antwoord gegeven tijdens deze online sessie. Tijdens dit webinar starten we vanuit een theoretisch kader om van daaruit de vertaalslag naar de praktijk te maken. Er is ruim tijd voor het stellen van vragen. Na afloop heb je gegarandeerd een paar stevige handvaten die je kan inzetten in jouw zoektocht naar die ‘goeie’ school.

Spreekster is Liesbet De Wit, naast ervaringsdeskundige ook expert hoogbegaafdheid (Hoogbloeier Gifted Academy) en ECHA-specialist aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Deze online lezing is bedoeld voor ouders, tieners en jongeren. De lezing is gratis voor leden, aan niet-leden vragen wij een bijdrage van €15,00.


Inschrijvingen:
Gratis voor leden (betalend en niet-betalend)
15.00 € voor niet-leden


Algemene info

Georganiseerd door
Oost-Vlaanderen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
donderdag 1 juni 2023 van 20:00 - 21:30
Soort activiteit
Voor het hele gezin
Voor ouders
Locatie