Maak je eigen horrorfilm

14:00 - 17:00

Hoogbegaafd of niet, als een film “kinderen niet toegelaten” is, dan kom je voor je zestien de bioscoopzaal niet binnen. En dus moet je het ondertussen stellen met de verhalen van oudere broers en zussen, of moet je door het sleutelgat kijken terwijl mama en papa naar “Jason meets Freddy in a Scary Movy Part XIII” kijken, of… moet je maar je eigen horrorfim maken!
Op deze tieneractiviteit van Bekina krijg je daar een unieke kans toe. Inderdaad, Mike 'The Chainsaw', zelfverklaarde meester van de Belgische horrorfilm, moet dringend nog een aantal scènes inblikken voor zijn volgende hit:
DE POLDERS KREUNEN III (they're back, and now they're really mad)
Daar alle acteurs van het onovertroffen 'De Polders Kreunen II' de pijp uit zijn hebben ze vers bloed nodig, en bij voorkeur hoogbegaafd bloed.
Dit alles gebeurd onder het deskundig oog van Productions en Zonen. Vanuit hun roots in het straattheather, heeft dit gezelschap zijn activiteiten uitgebreid naar het organiseren van workshops voor alle leeftijden. In deze tieneractiviteit geven ze een ‘levendige’ inleiding tot de conventies (zeg maar clichés) van de B (en de C) films. Daarna krijgen onze tieners de kans om hun eigen kortfilm te maken. 


Inschrijvingen:
10.00 € voor zesde leerjaar
10.00 € voor middelbaar onderwijs
10.00 € voor vijfde leerjaar

De inschrijfperiode is voorbij.


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zaterdag 29 oktober 2016 van 14:00 - 17:00
Soort activiteit
Jongvolwassenen
Locatie