Infosessie rond hoogbegaafdheid

Onze voorzitster spreekt…

20:00 - 22:30

Dit jaar geven we in elke regio een informatiesessie rond hoogbegaafdheid en Bekina, aan leden, leerkrachten of andere professionelen in het onderwijs en ook nieuwe ouders die nog geen lid zijn.
 
Ken je mensen met (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, laat hen dan gerust weten op welke avond we een informatiesessie geven. Ook de school van je kinderen kun je hierop uitnodigen.
 
Sensationele berichten in de media hebben ervoor gezorgd dat heel wat mensen vooroordelen hebben over hoogbegaafdheid. Daarom zal onze voorzitter duidelijk maken wat hoogbegaafdheid precies inhoudt. Als Specialist in Gifted Education is zij de juiste persoon om deze vooroordelen te ontkrachten en een correct beeld van hoogbegaafdheid te schetsen. Alleen al hiervoor is het interessant dat je de leerkrachten van uw kinderen meebrengt naar deze avond, zodat ook zij een beter zicht krijgen in hoe hoogbegaafdheid zich manifesteert bij leerlingen.
 
Misschien denk je nu wel als lid, 'We zijn al zo lang bij Bekina, we weten er nu toch alles van?', maar toch kan deze voorstelling ook voor oudere leden interessant zijn. Bekina is de voorbije maanden veel veranderd en waarschijnlijk zijn er zaken die je nog niet weet. Tijdens deze infosessie word je op de hoogte gesteld van beslissingen van het nationale bestuur, maar kom je vooral ook te weten wat Bekina wel en niet kan betekenen voor jou en jouw kinderen.
 
De avond wordt uiteraard afgesloten met een stevige babbel bij een drankje, waarbij je andere ouders kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen. Ondertussen krijgt u een fotoreportage van activiteiten en kampen van het afgelopen jaar te zien.

 

Inschrijvingen:
Gratis voor betalende leden
10.00 € voor niet-leden


Inschrijvingen:
Gratis voor betalende leden
10.00 € voor niet-leden


Algemene info

Georganiseerd door
Antwerpen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
dinsdag 14 maart 2017 van 20:00 - 22:30
Soort activiteit
Voor ouders
Locatie