WORDT UITGESTELD - Mindset voor kleuters

door Kristin Stroobandt

14:00 - 16:00

DOOR ONVERWACHTE OMSTANDIGHEDEN MOETEN WIJ DEZE KLEUTERACTIVITEIT UITSTELLEN. WE HERNEMEN DEZE ACTIVITEIT OP EEN LATER MOMENT.
Kristin Stroobandts, van de Werkgroep Didactiek van Bekina, zal aan de hand van het boekje "Laat maar los, Koala" onze kleuters wat meer vertellen over mindset.
De kleine Koala is een gewoontedier. Hij is erg gesteld op zijn plekje hoog in de boom en houdt dingen graag zoals ze zijn. Op een dag gebeurt het ergste wat Koala zich voor kan stellen: zijn boom valt om. Nu moet hij wel loslaten. Zo komt hij erachter dat een verandering niet het einde van de wereld betekent. Laat los, Koala! Laat los, Koala! Niet aan die tak blijven hangen. Laat los, laat je vallen. Wij zullen je vangen!
Ook in haar dagelijkse praktijk als kleuterleidster moedigt Kristin kleuters aan om steeds iets meer van zichzelf te geven zodat ze zelf kunnen groeien, en geeft ze voortdurend procesgerichte feedback.
Iets voor jouw kleine spruit? Schrijf dan snel in. De plaatsen zijn beperkt omdat we het voor de kinderen aangenaam rustig willen houden.
 


Inschrijvingen:
Gratis voor kleuter onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
Oost-Vlaanderen
Voor leden van
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Wanneer
zaterdag 25 november 2017 van 14:00 - 16:00
Soort activiteit
Voor kleuters
Locatie