Spelletjesnamiddag

onder begeleiding van de Werkgroep Didactiek van Bekina

14:00 - 16:30

Zoals (bijna) elk jaar organiseren we in de maand januari een spelletjesnamiddag. Zijn jullie ook liefhebber van gezelschapsspellen? Dan zijn jullie van harte welkom op de spelnamiddag die Bekina Oost-Vlaanderen voor jong en oud organiseert.
De spelnamiddag staat open voor kinderen vanaf 3 jaar, dus voor kleuters, lagereschoolkinderen en tieners. Breng gerust jullie favoriete gezelschapsspel mee. Deze namiddag staat in het teken van gezellig spelen in gezelschap !
Ook dit jaar zal onze eigenste werkgroep Didactiek de kinderen en tieners onder hun hoede nemen. Zij zorgen voor een aantal toffe spellen voor klein en groot. Maar natuurlijk kunnen jullie ook een eigen spel meebrengen en gewoon samen spelen met andere kinderen en/of tieners.
 
Op hetzelfde moment gaat er op dezelfde locatie een parallelle activiteit door voor de kinderen van de lagere school: artisanaal spinnen. Zie hiervoor de aparte post bij activiteiten.
Jullie zijn van harte welkom op zaterdag 25 januari 2018 in het Kasteelke van het domein De Warande te 9230 Wetteren, van 14.00 u tot 16.30 u.
Inschrijven voor één of beide activiteiten verloopt via de website. Let er wel op dat jullie lidmaatschap voor 2018 is vernieuwd, anders zal de inschrijving niet lukken en zijn jullie ook niet verzekerd. Ook dit kan gewoon via de website.
 
De ouders kunnen gezellig iets drinken en wat babbelen in de cafetaria van 't Kasteelke, terwijl de kroost zijn ding doet...
 
We hopen jullie hiermee een fijne namiddag aan te bieden en kijken uit naar jullie komst!
Vanwege het regioteam Oost-Vlaanderen
Barbara, Ann, Joke en Leen


Inschrijvingen:
Gratis voor kleuter onderwijs
Gratis voor lager onderwijs
Gratis voor middelbaar onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
Oost-Vlaanderen
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zaterdag 27 januari 2018 van 14:00 - 16:30
Soort activiteit
Voor tieners
Voor kids
Voor kleuters
Locatie