Herfstkamp 2018 - Het Mario scenario

.

19:00
17:00

Het Bekina herfstkamp wordt georganiseerd voor hoogbegaafde kinderen en jongeren van de regio’s West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg. Zoals steeds zullen we alle kampdeelnemers een spetterende mix van creativiteit, spel en informatie meegeven! Over de sprekers kunnen we nog niets zeggen, maar het belooft alweer een topeditie te worden! Vorig jaar stond onder andere lichaamstaal, zwerkbal, een sessie over geuren en smaken, kalligrafie, yoga, arabistiek en nog heel wat meer op het programma!
 
Het kamp is bedoeld voor leden van Bekina vanaf het 3de leerjaar (op het moment van het kamp) tot en met het zesde middelbaar. We verdelen ons over vijf leeftijdsgroepen, die elk een programma voorgeschoteld krijgen op leeftijdsmaat.
 
De bedoeling? Simpel: helemaal jezelf kunnen zijn tussen gelijkgestemden en met een berg inspiratie en een tros nieuwe vrienden en vriendinnen terug huiswaarts keren!
 
Wil jij erbij zijn? Aarzel dan niet, want het aantal plaatsen is beperkt! Hieronder vind je alle informatie om je in te schrijven.
 
Wij kijken alvast uit naar dit nieuwe avontuur!
Bart, Ben, Bernard, Hanne, Giliane, Marjoke, Tine en de moni’s
 
 
Concrete info!
Wat en waar?            Bekinakamp 2018  Moerkensheide, Beekstuk 10, De Pinte
(LET OP: nieuwe kamplocatie!)
Wanneer?                  Vrijdagavond 26 oktober om 19u stipt t.e.m. maandagavond 29 oktober om 17u stipt.
Voor wie?                  Alle hoogbegaafde leden van regiowerking W-Vl en VBB&L, van het derde leerjaar (inclusief) tot en met het zesde middelbaar op het moment van het kamp (schooljaar 2018-2019).
Kostprijs?                  € 150 per deelnemer.
In deze prijs zitten het verblijf, de vergoeding van de lesgevers, de verzekering, de kosten van de activiteiten, de huur van het materiaal, alle lekkere maaltijden en de algemene administratiekosten vervat.
 
Hoe inschrijven?
OPGELET! Alle inschrijvingen en de betaling online via bekina.org!
Als je kind/tiener al ingeschreven en geregistreerd was als Bekina-lid, dan is dit een fluitje van een cent. Ga naar www.bekina.org, log je in, klik op de activiteit “Herfstkamp 2018 - Het Mario scenario” en klik op de “Schrijf je nu in” knop. Volg de stappen, inclusief de “Betaal” stap, en klaar is kees!
Als je de melding krijgt dat “Inschrijven niet mogelijk” is, dan betekent dit dat je niet bent ingeschreven als Bekina-lid. Ook dit gebeurt online via www.bekina.org (klik rechtsboven op Word nu lid!). De kamp inschrijvingen zijn enkel open voor leden. We hebben de oproep tot inschrijving als Bekina-lid nog eens hieronder geplakt om dit zo makkelijk mogelijk te maken! 
Belangrijk!
Zodra je bevestiging krijgt van ons, is de inschrijving definitief. Je kan dan niet meer annuleren en het inschrijvingsgeld kan niet meer worden teruggestort. Wij kunnen geen inschrijvingen aanvaarden als je niet het volledige kamp zonder onderbreking kan deelnemen van vrijdagavond om 19u tot maandagavond om 17u. Wie een teruggave wil krijgen van het ziekenfonds of van andere instanties, bezorgt ons op voorhand de in te vullen documenten op bovenstaand adres.
 
En verder?
Na inschrijving en betaling krijg je binnen een paar weken van ons drie documenten die moeten ingevuld worden.
Kamptoelating (ingevuld en ondertekend door minstens 1 ouder)
Medische fiche (ingevuld en ondertekend door minstens 1 ouder)
Kampafspraken (ingevuld en ondertekend door minstens 1 ouder)
 
Alle deelnemers krijgen enkele weken voor het kamp alle nodige informatie en de laatste afspraken rond het kamp, een wegbeschrijving en een lijst met wat je best (niet) meebrengt.
 
Als je vragen hebt over de online inschrijving: stel je vraag aan webmaster@bekina.org. Voor alle andere vragen staan we je graag te woord op kamp.westvlaanderen@bekina.org.
 


Inschrijvingen:
150.00 € voor derde leerjaar
150.00 € voor vierde leerjaar
150.00 € voor vijfde leerjaar
150.00 € voor zesde leerjaar
150.00 € voor eerste middelbaar
150.00 € voor tweede middelbaar
150.00 € voor derde middelbaar
150.00 € voor vierde middelbaar
150.00 € voor vijfde middelbaar
150.00 € voor zesde middelbaar

De inschrijfperiode is voorbij.


Algemene info

Georganiseerd door
West-Vlaanderen
Voor leden van
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
Van vrijdag 26 oktober 2018 om 19:00
tot maandag 29 oktober 2018 om 17:00
Soort activiteit
Voor tieners
Voor kids
Locatie