BrightSparks gaan op tienerkamp naar Eindhoven

18:00
21:00


De tienerreis van Bekina gaat dit jaar richting Eindhoven.
We logeren in een ruime accommodatie in Eersel, met bos en heide vlakbij. Van daaruit maken we een daguitstap naar Eindhoven met bezoek aan het stadion van PSV en het Philips-museum. Ook zijn er ontspannende en sportieve activiteiten op de terreinen van het verblijf zelf gepland, zoals een partijtje bubbelvoetbal. Voor elk wat wils dus!
 
Deze activiteit is bedoeld voor tieners vanaf het eerste middelbaar tot en met de tweede bachelor.
Kostprijs: €150,00, alles inbegrepen (verblijf, busvervoer, ontbijt, middagmaal, vieruurtje, avondmaal, activiteiten, ...).
We vertrekken op vrijdagavond 27 april (eerste opstap zal rond 18u in Gent zijn, er wordt nog een tweede opstap rond Antwerpen voorzien ook) en komen zondagavond 29 april terug (vertrek rond 17u in Eindhoven). Verdere details hierover delen we mee wanneer het programma helemaal vast ligt.
 
Via een aparte mailing wordt de uitnodiging met alle nodige bijlagen verstuurd: vul het inschrijvingsformulier met de medische fiche in en bezorg ons die zo snel mogelijk: penningmeester@bekina.org. Pas wanneer we de betaling én de formulieren hebben ontvangen, is de inschrijving definitief. Inschrijvingen graag ten laatste op 13 april in ons bezit, wij moeten de verblijfplaats en alle activiteiten de aantallen deelnemers kunnen doorgeven.
 
Graag tot dan!
An, Iris, Sabine, Bernard, Wenda en Leen


Inschrijvingen:
150.00 € voor middelbaar onderwijs
150.00 € voor hoger onderwijs


Algemene info

Georganiseerd door
Nationaal
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
Van vrijdag 27 april 2018 om 18:00
tot zondag 29 april 2018 om 21:00
Soort activiteit
Jongvolwassenen
Voor tieners
Locatie