Debatdag Bekina

voor àlle leden

13:00 - 18:00

Bij deze willen wij jullie allen uitnodigen op de debatdag van Bekina vzw. We willen met zijn allen samenkomen om het over de nabije en verre toekomst van Bekina te hebben.
De vier regio's (West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant & Limburg) hebben elk een eigen team, en zoeken elk naar kinder-/tieneractiviteiten en voordrachten voor ouders en leerkrachten.
De WG Didactiek beoordeelt nog steeds spel- en lesmateriaal, en geeft een aantal keer per jaar voordrachten voor de lerarenopleidingen.
Een aantal zaken die we willen bespreken met ouders/leerkrachten, met de kinderen vanaf 10 jaar en met de jongeren zijn de volgende: wat betekent Bekina voor jou? Wat wil je er nog meer uithalen? Welke kinder/tieneractiviteiten moeten we behouden? Moeten we de kampen behouden? Wat met de tienerreis?
We willen jullie ook om input vragen, horen welke interesses en noden er leven, zowel bij de ouders als bij hun kroost.
En last but not least: wie wil of kan hieraan meewerken? Op regelmatige basis, voor enkele activiteiten, voor één activiteit, voor een kamp, ...
 
De debatdag zal plaatsvinden in de zalen van bedrijfscentrum De Punt (Kerkstraat 108 te 9050 Gentbrugge) van 13.00 u tot 16.30 u. Aansluitend houden we voor en met alle aanwezigen een receptie met hapjes en drankjes.
 
 
 
 


Inschrijvingen:
Gratis voor leden (betalend en niet-betalend)


Algemene info

Georganiseerd door
Nationaal
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zaterdag 16 februari 2019 van 13:00 - 18:00
Soort activiteit
Voor het hele gezin
Locatie