Week van de Hoogbegaafdheid 10-17 maart 2019: afsluitdag op 17 maart

Bekina aan de Kinderuniversiteit van Antwerpen

11:00 - 17:00

 

Van 10 tot 17 maart 2019 vindt de Week van de Hoogbegaafdheid plaats. Gedurende die week kan je overal deelnemen aan uitdagende activiteiten en workshops. Zondag 17 maart is de afsluitdag van deze week. Dan organiseert de Universiteit Antwerpen in samenwerking met o.a. Bekina de Kinderuniversiteit voor kinderen van 8 tot 14 jaar.
Er staan tientallen workshops op de agenda die dag, voor ieder wat wils!

 
Ook dit jaar  verzorgt Bekina een aantal activiteiten tijdens de Kinderuniversiteit:
 
1) Workshop Cyrillisch schrift 
Привет! Hallo!
Ben je graag met taal bezig? Ben je al eens in Rusland geweest en kon je de weg niet vinden in de metro? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het Cyrillisch alfabet? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou. We verdiepen ons in het Russische alfabet, leren de letters uitspreken, schrijven en gaan dan ook aan de slag met onze naam: hoe zet je die om naar het Russisch en hoe spreek je die dan uit?

Deze workshop gaat door om 11u en om 14u, en duurt telkens 50 minuten.
 
2) Spelletjes-toernooi
Ben jij snel en goed in het zien van verbanden? Kom dan je vaardigheden tonen tijdens het spelletjes-toernooi van Bekina vzw! Tijdens het toernooi kan je elkaar uitdagen met verschillende spelletjes, waar een goed inzicht en snelle reflexen je goed van pas komen. Door verschillende spelletjes tegen verschillende spelers te winnen, kan je jezelf kronen tot puzzelkampioen!

Het spelletjestoernooi gaat door om 12.30 u en duurt ongeveer 1 uur.
 
OPGELET inschrijven kan enkel via deze link:  https://www.uantwerpen.be/nl/evenementen/kinderuniversiteit-antwerpen/in... van de Kinderuniversiteit en dit vanaf zaterdag 23 februari 10.00u


Algemene info

Georganiseerd door
Nationaal
Voor leden van
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg
West-Vlaanderen
Wanneer
zondag 17 maart 2019 van 11:00 - 17:00
Soort activiteit
Voor kids
Locatie